LifeSafer alkolukko

LifeSafer L250: alkolukko parantamaan ajoturvallisuutta

Ajoturvallisuuden lisälaitteista tunnettu kotimainen Piirla Oy on tuonut Suomen markkinoille laadukkaan alkolukon, LifeSafer L250. LifeSafer alkolukko sopii valvottuun ajo-oikeuteen ja kaupalliseen käyttöön. Voit asennuttaa L250 alkolukon suoraan lähimmällä valtuutetulla LifeSafer asennuspisteellä.

Miksi hankkisin LifeSafer L250 alkolukon?

Selkeää ja luottamuksellista asiakaspalvelua

Piirlan asiakaspalvelu tarjoaa sujuvaa ja luotettavaa asiointia oikean asiantuntijan kanssa. Meidän tiimimme koostuu alamme osaajista, mikä takaa, että voit luottaa asiointisi pysyvän aina luottamuksellisena. Lisäksi ymmärrämme tarpeesi ja osaamme auttaa sinua selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tarkkuutta ja luotettavuutta

LifeSafer L250 alkolukossa on panostettu laatuun, jotta voit luottaa sen tarkkuuteen ja toimintavarmuuteen. Alkolukko täyttää Traficomin vaatimukset sekä GENELEC EN 50436-1, EN 50436-2 standardit, joka tekee siitä sopivan valvottuun ajo-oikeuteen sekä kaupalliseen käyttöön.

Helppokäyttöisyyttä ajoon

Yksinkertaisuus on avain LifeSafer L250 -alkolukon käytössä. Sen helppokäyttöisyys perustuu selkeään puhallustekniikkaan ja käyttöjärjestelmään. Kattavat ohjeet ja toimiva asiakaspalvelu tukevat asiakkaita laitteen käytössä. Käyttöönotto on sujuvaa, ja navigointi eri toimintojen välillä on tehty helpoksi. LifeSafer L250 alkolukkoa voi käyttää suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja useilla muilla kielillä. Kieli valitaan asennuksen yhteydessä, mutta sen voi vaihtaa helposti myös myöhemmin käytön aikana.

LifeSafer yrityksenä

LifeSafer on Pohjois-Amerikan suurin alkolukkotoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella. Yrityksen toimintaa on laajennettu myös maailmanlaajuisesti. LifeSafer L250 alkolukkoa on asennettu jo yli 1,5 miljoonaa globaalisti. He tarjoavat alkolukkoa valvottuun ajo-oikeuteen sekä kaupalliseen käyttöön. Sitä kautta he ovat ottaneet ennaltaehkäisevän askeleen kohti liikennekuolemien vähentämistä ja teiden turvallisuuden ylläpitämistä.


LifeSaferin lupaus laadusta: ”LifeSafer noudattaa alan korkeimpia standardeja. Laitteemme täyttää monet vaatimukset ja sertifiointistandardit. Se on valmistettu luotettavuuteen, tarkkuuteen ja kestävyyteen.”

Miksi kannattaa vuokrata alkolukko valvottuun ajo-oikeuteen?

LifeSafer L250:n vuokraus valvottuun ajo-oikeuteen on helppoa ja riskitöntä. Vuokratessasi LifeSafer alkolukon, saat laitetakuu koko vuokrauksen ajalle. Laitetakuu takaa huolettoman käytön myös ongelmatilanteissa.

Alkolukon vuokrausmahdollisuus poistaa suuren kertainvestoinnin aiheuttaman paineen, jolloin pääset nopeasti takaisin tien päälle. Vuokrauksessa kulut ovat kiinteät ja ennakoitavat, jolloin ei ole epävarmuutta yllättävistä menoista.

Piirlan laadukas asiakaspalvelu takaa ammattitaitoisen teknisen tuen. Lisätietoa valvotusta ajo-oikeudesta ja alkolukon vuokraksesta löydät artikkeleistamme.

Mikä on Piirla Oy?

Piirla on suomalainen ajopiirturituotteiden johtava asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Erikoisosaamisemme keskittyy jälkiasenteisiin lisävarusteisiin, jotka tehostavat ajoneuvojen turvallisuutta. Tarjoamme valikoimassamme alkolukot, alkometrit, nopeudenrajoittimet ja kuljettajaa avustavat hälytysjärjestelmät. Tavoitteenamme on kehittää myös teidän liiketoimintaanne laadukkaiden tuotteiden ja erikoisosaamisemme avulla.

Tarvitsetko alkolukkoa? Me autamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Jaa somessa: