Alkolukon vuokraus valvottuun ajo-oikeuteen hintaan 109 € / kk – toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Pyydä tarjous täyttämällä lomake tai soittamalla meille ilman sitoumuksia!

Piirla Oy tarjoaa LifeSafer L250 alkolukkoa vuokrattavaksi valvottuun ajo-oikeuteen (alkolukkoajokortti). LifeSafer L250 alkolukko on Traficomin hyväksymä ja täyttää SFS-EN 50436-1 sekä SFS-EN 50436-2 standardit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*

LifeSafer L250

Piirla tarjoaa teille L250 alkolukon vuokrauksen kilpailukykyiseen hintaan. Vain osa markkinoilla olevista alkolukoista on hyväksytty vuonna 2024 käytettäväksi valvotussa ajo-oikeudessa. Piirlan tarjoama LifeSafer L250 alkolukko on Traficomin hyväksymä alkolukko valvottuun ajo-oikeuteen.

Piirla tarjoaa laitteen kiinteällä kuukausimaksulla, joten sinun ei tarvitse investoida alkolukkoon suuria summia kerralla. Ota meihin yhteyttä ja voimme vastata kysymyksiinne alkolukkoajokortista ja katsoa sopivan asennuspaikan. LifeSafer asennusliikkeitä on paljon, joten löydämme sinulle varmasti sopivan paikan suorittaa asennus.

Miksi alkolukko kannattaa vuokrata valvottuun ajo-oikeuteen?

  • Huoleton ja riskitön vaihtoehto, me huolehdimme laitteen toiminnasta
  • Kiinteät, ennakoitavat kuukausikulut ilman yllätyksiä
  • Laaja verkostomme takaa nopean ja helpon asennuksen
  • Ei isoa alkuinvestointia tai käsirahaa

Kuinka alkolukkoajokortti hankitaan?

Valvottua ajo-oikeutta kannattaa pyytää poliisilta heti tai viimeistään rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä tuomioistuimelta. Varmista aluksi Poliisilta, että sinulla on mahdollisuus saada alkolukkoajokortti. Poliisi antaa pyydettäessä lisätietoja alkolukkoajokortin hakemisesta. Lisätietoa valvotusta ajo-oikeudesta löydät artikkelistamme.

Hanki todistus lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön luona käydystä keskustelusta (päihteiden käyttö). Todistus keskustelusta toimitetaan ajokorttihakemuksen liitteenä poliisille. Kun toimitat tarvittavat dokumentit Poliisille, myöntävät he sinulle väliaikaisen ajokortin.

LifeSafer L250 alkolukon vuokrahakemuksen täyttäminen ja palauttaminen. Tässä yhteydessä sovimme myös tarkemmin asennusajan ja paikan. Kohta 3. voidaan suorittaa myös ensimmäisenä, jotta teidän asiaa saadaan nopeutettua.

LifeSafer L250 alkolukon asennus ja auton muutoskatsastus. Alkolukon asennuspalvelu kestää yleensä 3-4 tuntia.

Valvottu ajo-oikeus alkaa, kun poliisi luovuttaa valvottavalle väliaikaisen ajokortin. Tuomioistuin vahvistaa valvotun ajo-oikeuden osaksi tuomiota sekä päättää valvotun ajo-oikeuden pituuden. Valvottu ajo-oikeus päättyy, kun Poliisin määräämä koetusaika on ohi ja valvotun ajo-oikeuden asiakas on saa nut vanhan ajokorttinsa takaisin Poliisilta.

LifeSafer L250 alkolukon teline.

Ota meihin yhteyttä helposti!

Heräsikö kysyttävää? Autamme sinua mielellämme! Lähetä sähköpostia info@alkolukko.fi tai soita suoraan meille.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Olemme koonneet UKK-sivulle vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen alkolukkoon tai valvottuun ajo-oikeuteen.

Vuokraa LifeSafer L250 alkolukko

Vuokraa alkolukko helposti! Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun mahdollisimman nopeasti puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä