Alkolukko yrityskäyttöön

Laadukas alkolukko yrityskäyttöön

Yhdistimme laadukkaan laitteen, ammattimaisen asennusverkoston sekä pitkän kokemuksen alkolukkojen tarjoamisesta omaavan maahantuojan.

LifeSafer L250 alkolukossa on panostettu laatuun, jotta voit luottaa sen tarkkuuteen ja toimintavarmuuteen. Laite on johtava alkolukkomalli Yhdysvalloissa ja sitä on asennettu jo yli 1,5 miljoonaa maailmanlaajuisesti. L250 alkolukko täyttää SFS-EN 50436-1 ja SFS-EN 50436-2 standardit ja on hyväksytty Traficomin toimesta valvottuun- sekä kaupalliseen käyttöön.

Piirla Oy omaa lähes 10 vuoden kokemuksen alkolukkojen tarjoamisesta Suomessa. Asiakaspalvelumme tarjoaa suoran ja selkeän viestinnän oikean henkilön kanssa. Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista ja tämän ansiosta voit olla varma, että meillä asiointi hoidetaan aina luottamuksellisesti.

Laadukas ja helppokäyttöinen laite

Uusimmat EN- standardisoinnit sekä Traficomin antama hyväksyntä takaa laitteen käyttökelpoisuuden nyt ja tulevaisuudessa.

Laaja asennusverkosto

Laadukas ja ammattimainen asennusverkosto takaa korkean palvelun tason ja saatavuuden.

Kokenut asiakaspalvelu

Piirlalla on 10 vuoden kokemus alkolukkojen tarjoamisesta valvottuun ajo-oikeuteen sekä kaupalliseen käyttöön. Kotimainen perheyritys.

Ota meihin yhteyttä helposti!

Heräsikö kysyttävää? Autamme sinua mielellämme! Lähetä sähköpostia info@alkolukko.fi tai soita suoraan meille.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Olemme koonneet UKK-sivulle vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen alkolukkoon tai valvottuun ajo-oikeuteen.

Vuokraa LifeSafer L250 alkolukko

Vuokraa alkolukko helposti! Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun mahdollisimman nopeasti puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä