Miksi valita LifeSafer L250?

Valitse helppokäyttöisyys

LifeSafer L250 alkolukko on helppokäyttöinen sen yksinkertaisen puhallustekniikan ansiosta. Laitteen selkeä käyttöjärjestelmä mahdollistaa helpon navigoinnin eri toimintojen välillä. Kattavat ohjeet ja toimiva asiakaspalvelumme opastavat sinua alkolukon käytössä.

L250 alkolukkoa voi käyttää sekä suomeksi että ruotsiksi, englanniksi ja useilla muilla kielillä. Kieli valitaan laitetta asennettaessa, mutta sen vaihtaminen toiseen onnistuu helposti itse myös jälkikäteen.

LifeSafer L250 alkolukko

Tarkkuutta ja luotettavuutta ajoon

LifeSafer L250 alkolukossa on panostettu laatuun, jotta voit luottaa sen tarkkuuteen ja toimintavarmuuteen. Laite valmistetaan Yhdysvalloissa, jossa se on johtava alkolukkomalli. L250 alkolukko on hyväksytty Liikenne- ja viestintäviraston standardin GENELEC EN 50436-1 mukaisesti valvottuun ajo-oikeuteen sekä kaupalliseen käyttöön.

Kätevästi lähellä – asennuspisteet

LifeSafer jälleenmyynti- ja asennuspisteitä on ympäri Suomen. Etsi lähin asennuspisteesi.

Usein kysytyt kysymykset – UKK

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät nopeasti vastauksen yleisempiin alkolukko aiheisiin kysymyksiin.

Ammattitaitoista asiakaspalvelua

Piirla Oy omaa lähes 10 vuoden kokemuksen alkolukkojen tarjoamisesta Suomessa. Asiakaspalvelumme tarjoaa suoran ja selkeän viestinnän oikean henkilön kanssa. Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista ja tämän ansiosta voit olla varma, että meillä asiointi hoidetaan aina luottamuksellisesti.

LifeSafer L250 alkolukon käyttö

Ota meihin yhteyttä helposti!

Heräsikö kysyttävää? Autamme sinua mielellämme! Lähetä sähköpostia info@alkolukko.fi tai soita suoraan meille.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Olemme koonneet UKK-sivulle vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen alkolukkoon tai valvottuun ajo-oikeuteen.

Vuokraa LifeSafer L250 alkolukko

Vuokraa alkolukko helposti! Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun mahdollisimman nopeasti puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä