Alkolukko käytössä

Miksi vuokraisin LifeSafer L250 alkolukon valvottuun ajo-oikeuteen?

Ajoneuvoon asennettavan alkolukon hankkiminen onnistuu kahdella tavalla, joko vuokraamalla tai ostamalla omaksi. Molemmat ratkaisut sopivat valvotun ajo-oikeuden käyttötarkoitukseen. LifeSafer L250 alkolukot vuokrataan asiakkaan käyttöön valvotussa ajo-oikeudessa.

Alkolukon vuokrauksessa alkolukko asennetaan asiakkaan ajoneuvoon valtuutetussa LifeSafer asennusliikkeessä. Valtuutettujen LifeSafer asennusliikkeiden kautta onnistuu yleensä myös ajoneuvojen muutoskatsastus. Seuraavaksi esittelemme kolme syytä miksi LifeSafer L250 alkolukon vuokraaminen kannattaa.

1. Helppo ja riskitön valinta

LifeSafer L250:n vuokraus valvottuun ajo-oikeuteen on helppoa ja riskitöntä. Vuokratessasi LifeSafer alkolukon, saat laitetakuun koko vuokrauksen ajalle. Laitetakuu takaa alkolukon huolettoman käytön myös mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Vuokraaminen vähentää riskejä, jotka liittyvät alkolukon omistamiseen. Valvotun ajo-oikeuden päättyessä alkolukko irroitetaan valtuutetussa LifeSafer asennusliikkeessä ja asennusliike hoitaa laitteen palautuksen takaisin meille. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteen säilytyksestä käytön jälkeen tai laitteen mahdollisesta jälleenmyyntiarvon alenemisesta. Alkolukkoja on haastava myydä käytettynä eteenpäin, sillä silloin laitteessa ei ole enää takuuta voimassa ja uusi omistaja ei voi olla varma laitteen toimivuudesta.

2. Ei suuria kertainvestointeja

Alkolukon vuokrausmahdollisuus poistaa suuren kertainvestoinnin aiheuttaman paineen, jolloin pääset nopeasti takaisin tien päälle. Vuokrauksessa kulut ovat kiinteät, jolloin ei ole epävarmuutta yllättävistä menoista. Laitetakuuseen kuuluu myös viallisen laitteen korjaus tai korvaaminen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia syntyvistä kuluista. Vuokraamalla alkolukon, sinun ei tarvitse käyttää kerralla suuria summia rahaa, mikä on taloudellisesti helpompaa ja kevyempää.

3. Laadukas asiakaspalvelu

Piirlan laadukas asiakaspalvelu takaa ammattitaitoisen palvelun sekä teknisen tuen. Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista ja tämän ansioista voit olla varma, että meillä asiointi hoidetaan aina kokemuksella ja ammattitaidolla. Ymmärrämme myös tarpeesi ja osaamme auttaa sinua kysymyksissäsi ja tarpeissasi. Haluamme ymmärtää tarpeesi ja palvella sinua luottamuksella.

Asiakaspalvelu tiimimme arvostaa myös aikaasi, siksi pyrimme tarjoamaan mahdollisimman nopeaa ja tehokasta palvelua. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16 ja meidät tavoittaa niin puhelimitse tai sähköpostilla. Lisätietoa valvotusta ajo-oikeudesta ja LifeSafer L250 laitteen vuokraksesta löydät artikkeleistamme.

Tarvitsetko alkolukkoa? Me autamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Jaa somessa: