LifeSafer L250 alkolukko käytössä

Ensiesittelyssä LifeSafer L250 alkolukko BUS2024 näyttelyssä 18.-19.6.2024

Piirla Oy on mukana bussialan tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Tule kuulemaan LifeSafer L250 alkolukosta vaativaan yritys- ja bussikäyttöön osastollemme!

Löydät meidät osastolta B-304

Laadukkaista liikenneturvallisuutta parantavista lisälaitteista tunnettu Piirla Oy toi käyttäjäystävällisimmän sekä laadukkaimman alkolukon kotimaan markkinoille. Laite on johtava alkolukkomalli yhdysvalloissa ja LifeSafer alkolukkoja on asennettu jo yli 1,5 miljoonaa globaalisti. Laite on nähtävillä osastollamme ja kerromme mielellämme, miten LifeSafer L250 on täydellinen turvalaite vaativaan yrityskäyttöön.

LifeSafer L250 alkolukko

Teknisia tietoja

 • Selkeä puhallustekniikka sekä kuljettajaa
  ohjaava käyttöliittymä
 • Markkinoiden pienimpiä laitteita
 • Traficomin hyväksymä ja täyttää SFS-EN
  50436-1 sekä SFS-EN 50436-2 standardit
 • Yli 1,5 miljoonaa LifeSafer asennusta maailmanlaajuisesti
 • Monikielinen laite, kieli vaihdettavissa
  helposti
 • Helppokäyttöinen ohituskoodi (useita eri
  funktioita ohitukselle)
 • Integroitavissa telematiikka- ja paikannuspalveluihin

Tietoa Piirla Oy

Piirla on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Maahantuomme ja jälleenmyymme mm. alkolukot, alkometrit, nopeudenrajoittimet ja kuljettajaa auttavat hälytysjärjestelmät. Laadukkaiden tuotteiden ja erityisosaamisemme avulla haluamme kehittää Teidänkin liiketoimintaanne.

Ota meihin yhteyttä tai varaa aika vierailulle

Kerromme mielellämme, miten LifeSafer L250 alkolukot voivat auttaa juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa. Voit jättää meille viestin ja olemme sinuun yhteydessä!

Olen tulossa messuille
Jaa somessa: